MyMachine Slovenija z veseljem napoveduje svojo prvo zaključno razstavo, na kateri bodo na ogled vse inovativne ideje, ki so jih v prvem ciklu narisali otroci, študentski izdelki in izdelani prototipi sanjskih strojev.

Razstavo od 11. 6. do 9. 7. 2015 gosti in skupaj z nami organizira Muzej za arhitekturo in oblikovanje v gradu Fužine na naslovu Pot na Fužine 2 v Ljubljani. Otvoritev razstave se bo 11. 6. začela ob 11. uri, ko si bodo svoje izdelke in izdelke dijakov in študentov ogledali otroci in širša javnost.

Pridružite se torej živahni množici 100 otrok iz OŠ Savsko naselje, OŠ Idrija, Vrtca Idrija in Vrtca Trnovo, ki si bo na otvoritvi ogledalo svoje risbe in čisto prave delujoče sanjske stroje izdelane na podlagi nekaterih izmed njihovih idej, za glasbeno popestritev dogodka pa bo poskrbel Trkaj.

Na dan otvoritve bo v muzeju po 13. uri tudi nekaj krajših predavanj, med njimi predavanje Pieta Grymonpreza, enega od ustanoviteljev globalne iniciative MyMachine.

Za podrobnejši program se vrnite na našo spletno stran, na spletno stran Muzeja za arhitekturo in oblikovanje ali obiščite našo Facebook stran, z veseljem pa bomo odgovorili tudi na vaša elektronska sporočila (kontakt: mihajela.crnko@ijs.si).

Toplo vabljeni!

Poster MM Slovenia