Če bi se radi z nami učili o tem, kako stvari delujejo in jih tudi ustvarili ali bi želeli pomagati pri izdelavi še več otroških sanjskih strojev v prihajajočem šolskem letu, nam pišite in povedali vam bomo več o tem, kako s sodelovanjem otrok, učencev, dijakov, študentov in podjetij gradimo izume.

Vsi iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol in iz fakultet ste vabljeni, da z nami stopite v stik in obvestili vas bomo, ko bomo začenjali z novim ciklom in se glede na število strojev, ki jih bomo lahko v šolskem letu 2016/2017 izdelali, potrudili, da vas vključimo v enega od ciklov.

Če ste posameznik iz podjetja, ki vidi koristi povezovanja preko projektnega učenja in bi želeli biti del zgodbe, ki uresničuje otroške sanje, nam pišite in z veseljem se srečamo z vami. Od vaše podpore je deloma odvisno število prototipov, ki jih bomo izvedli v prihodnjem šolskem letu in vsaka pomoč, najsi gre za strokovno pomoč dijakom in študentom ali donatorstvo, ki omogoča naše aktivnosti, je pomemben del povezovanja v interdisciplinarnem procesu, ki omogoča sodelovanje izobraževanja in industrije na neformalen način.

Na voljo smo vam na: mihajela.crnko@ijs.si